es | ca | en

La tecnología por sí sola no basta. También tenemos que poner el corazón. Jane Goodall.

Productes

Biomassa

 • astilla1

  Estella forestal

  L’ESTELLA FORESTAL Quercus P45 prové de la biomassa llenyosa autòctona trossejada preparada per exercir de biocombustible d‘alta qualitat i poder calorífic.

 • pellet-enplus-A1

  Pèl·let certificat

  Els PÈL·LETS de fusta són un tipus de biocombustibles sòlids formats per petits cilindres de fusta comprimida, i que no contenen cap tipus d’additiu.

 • Xemeneia de llenya

  Llenya a domicili

  Tenim disponible LLENYA per a xemeneies i estufes, que prové de les neteges forestals.

Jardineria

 • Mulch forestal

  Mulch forestal

  El MULCHING és una tècnica que consisteix a cobrir el sòl amb diferents materials orgànics, evitant així que el terreny quedi exposat als diferents agents meteorològics que el puguin erosionar.

Serveis

pinar

Forestal

Derivat de la necessitat d’una nova gestió forestal sostenible i l’obligació de reduir l’impacte dels incendis forestals, revaloritzam tota la fusta “torta” que actualment no té massa valor en el mercat i que sí que pot convertir-se en un producte d’alt valor energètic.

caldera biomassa

Energia

PROJECTES   Realitzam projectes de generació d’energia, des de petits consumidors domèstics a grans necessitats energètiques. Gestió integral de projectes Enginyeria conceptual. Estudis de viabilitat preliminar Enginyeria bàsica Projectes executius Direcció d’obra

sello huella carbono

Ambiental

PETJADA DE CARBONI   Què és? La Petjada de Carboni és un indicador que quantifica la quantitat d’emissions de gasos d’efecte hivernacle achacables a un procés, un producte, una organització o un servei de forma directe o indirecte.

Notícies

Saber más